miércoles, 17 de agosto de 2011

GRÀCIES

Treballar en silenci, sense fer soroll. Posant tota la nostra dedicació als nostres animals i a la gent que els estima de Mollet. Fer una feina sempre en positiu no deixant que les coses dolentes ens aturin ni un minut. Sempre endavant. Sempre fent un pas més que ahir i treient del pas les pedres que trobem al camí. Fem el que fem pels nostres animals.... mai pel que diran de nosaltres.

Pot semblar una tonteria però aquesta és la nostra filosofia de treball. Som una protectora sense refugi, sense instal·lacions, amb molts pocs recursos.... però ens sortim! perquè tenim un bon equip de treball. Gent que només vol treballar, que no té segones intencions, que no busca la medalleta de l'agraiment públic. Persones que s'estimen els animals i que saben treballar en equip.

Avui volem donar les gràcies a les cases d'acollida que ens permeten treballar (què grans sou!) , a l'Hospital Veterinari Movet (gràcies per la vostra paciència!) que ens dona support i als voluntaris que posen hores i hores per netejar, donar de menjar, passejar, posar cartells, fer tasques administratives. Sense ells poc podriem fer.

Però aquesta vegada ho volem fer diferent. Moltes vegades donem les gràcies però no us feu idea del volum de feina que tenim, ni quants peluts cuidem. Avui farem una ullada.

Si comencem per la Movet, hem d'agrair fins l'infinit la seva paciència. Tant el David com el Quim, propietaris del centre, mai posen problemes a la nostra activitat i sempre ens donen el seu suport posant a la nostra disposició el seu equip veterinari. Quants animals tenim avui a la Movet? Un? Dos? Doncs no! Fem una ullada: 3 gatets blancs i negres d'un mes i mig, 1 gateta negra de quatre mesos, 1 gateta carey de dos mesos, 1 gateta negra de dos mesos, 6 gatets petits petits d'un mes, i 1 gosseta blanca i negra de set mesos. Això fa un total de 13 animalons! i tots "vivitos y coleando"! Tots en adopció. A part de les nostres 3 tortugues de Florida que ja son part de l'equip de Vallès Natura i que ho controlen tot des de la seva tortuguera.

I si parlem de les cases d'acollida? Fem una ullada: 1 gateta de quatre mesos que va perdre un ull; 1 gateta tricolor de tres mesos; 1 conill Belier blanc i negre; 1 conil Cap de Lleó blanc; 1 conill nan gris; 1 conill comú blanc i negre; 3 avis chiguagues de deu anys amb el seus problemes geriàtrics; 1 gos Chin Japones de deu anys amb una disfunció cognitiva propia de la seva edat que té encara una bona qualitat de vida però que cal mimar com ho fem amb els nostres avis; 1 gossa Sharpei femella de dos anys amb luxació a les rotules posteriors, dermatitis, gairabé sorda i amb dificultats de visió; i 1 gatet negre d' un parell de setmanes a biberó. Això fa un total de 12 peluts! i tots contents i molt ben tractats. Molts en adopció i uns quants pendents de tractaments veterinaris per resoldre els seus petits problemes.

Ves per on! 25 animals al nostre càrrec sense refugi, ni instal·lacions.

Moltes gràcies als que feu possible aquest petit miracle amb la vostra feina, edicació i aportacions. Moltes gràcies de tot cor!

Gràcies Mollet!

I un missatge als que us agrada embrutar, enganyar, amagar part de la veritat, aprofitar-vos de la nostra feina, criticar per criticar i que no arribeu a més perque simplement no sabeu, us recomanem un programa de TV que fan per les tardes a T5, es diu Salvame!, segur que us veureu identificats. Vinga que així fareu curriculum campions!