martes, 30 de agosto de 2011

NALA


Us volem presentar a la NALA, una sharpei de raça retirada a un criador que no li donava les mínimes condicions per viure. Els primers anys de vida d'aquesta gosseta han estat un calvari i estem treballant per tornar-li la qualitat de vida i tot el carinyo que fins ara no li han donat.

Aquesta petita de dos anys esta en tractament veterinari per miniminitzar els problemes que presenta. Hem trobat que pateix una alergia crònica a la pell, com molts animals d'aquesta raça, també té els conductes auditius més petits del normal el que li provoca escoltar malament, i pateix una luxació rotuliana al genoll esquerra.

El passat 23/8 li vam fer una intervenció quirurgica (transposición de la cresta tibial y sulcoplastia) i el traumatoleg especialista ens ha avisat que el proper 1/9 caldrà fer-li una segona intervenció donat que s'ha mogut una de les fixacions que porta a la pota.

Després d'aquesta segona intervenció caldrà una recuperació entre tres setmanes i tres mesos per que pugui tornar a caminar amb tota normalitat.

Amb temps buscarem una casa especial d'adopció per aquesta peludeta arrugada on li donin tot el carinyo que demana i pugui oblidar tot el que ha passat els primers anys de la seva vida.