jueves, 18 de noviembre de 2010

BLANCA. ESPERANÇA, LLUITA i COL·LABORACIÓ



Blanca és una femella de 2 anys de Labrador Retriever que va patir un greu accident quan un tren a alta velocitat li va donar un cop molt fort a la part de la cua.

El cop li va provocar una fractura de cadera, li va dislocar el femur i li va provocar greus ferides al seu 1/3 posterior. La situació era realment preocupant ja que no podiem saber l'afectació que tindria i quina seria la seva evolució. El cas es plantejava com molt greu.

Després d'un primer tractament d'estabilització els propietaris van decidir cedir la gossa a Vallès Natura. La nostra presidenta Sònia va creure que hi havia possibilitats i que calia lluitar, no ho va dubtar ni un moment.

Des d'aquell moment han passat tres operacions de reconstrucció i de tancament de les ferides, tres cures al dia per personal qualificat i moltes hores de vigilancia per veure si recuperava el seu ritme intestinal i no patia incontinència. Hores d'estar per ella per que agafes el menjar i per que no es trobes sola.

Pensant amb això volem agrair la col·laboració de l'equip veterinari de l'Hospital Veterinari Veteralia Movet de Mollet per la seva profesionalitat i la dedicació de la persona que té a Blanca a casa seva per la seva absoluta dedicació i esforç.

Ara la Blanca ja menja i beu, ja fa les seves necessitats sense presentar incontinència, ja s'aixeca amb ajuda d'un arnes especial i segueix millorant dia a dia.

Dins de poc quan agafi més forces ens plantejarem, amb l'assesorament dels nostres veterinaris, la complicada operació per deixar la cadera en condicions i que pugui, amb el temps, tornar a caminar tota sola i torni a ser independent.

I aqui és on ens fa falta la vostra col·laboració. Tot el tractament profesional que li hem fet fins ara ens ha costat uns quants diners que hem tret de la nostra butxaca, de petits donatius que ens feu a les guardioles i d'estalvis que teniem per si de cas. Però l'operació son paraules majors i ens cal un cop de ma. Si voleu participar en la recuperació d'aquesta gossa poseu-vos en contacte amb nosaltres. Si us plau, creiem que la Blanca es mereix aquest esforç.

Gràcies Mollet!