jueves, 18 de noviembre de 2010

MONTI


Monti és un gatet especial, un gatet negre com hi ha tants... però diferent. Té 4 mesos i ja les ha vistes de tots colors. Va ser agafat del carrer pels seus anteriors propietaris i semblava que tot aniria bé però va patir una hernia inguinal i això ho va complicar tot. La nova joguina ja no funcionava i que millor que treure-li les piles i a per una altra.
Com us podeu imaginar la gent de Vallès Natura vam agafar a Monti i ens vam fer càrrec d'ell. L'hem operat i la recuperació esta sent molt positiva. Monti esta ple de carinyo i de ganes d'anar a una casa, a la que ha de ser casa seva per sempre.
Es tracta d'una adopció especial, no requereix medicació ni alimentació concreta però si que cal vigilar que no li torni a passar. Cal dir que aprofitant l'operació de la seva hernia ja esta esterilitzat.
Segurament per ser un gat comú, negre i que ha estat operat no tindria lloc a moltes cases normals, però la sort és que els que estem enamorats dels animals i dels gats en concret no som normals, i això ens agrada.
Creiem que aquest gatet especial es mereix una llar especial. Potser la teva?