jueves, 4 de noviembre de 2010

ELS DE MOLLET LLUITEM PER ELLS

Informar-vos que hem rebut el suport de l'Ajuntament de Mollet que s'ha posat a treballar per aclarir aquest tema i des d'on ens han assegurat que si es verifica la mala praxis al CAD ens ajudaràn a treure tots els animals de Mollet que hi ha al centre. Des de Vallès Natura volem que ex-veterinaris i ex-voluntaris del CAD puguin presentar-se de la nostra ma davant dels responsables del nostre Ajuntament per explicar la situació i ratificar les nostres paraules.
Però malgrat aquesta bona noticia sabem que l'Administració és lenta i la llista de eliminació del CAD no s'atura.

Si us plau, cal continuar lluitant i donant difusió del problema fins que l'empresa responsable de la gestió del CAD o el Consell Comarcal del Vallès Oriental posin fi a aquesta més que probable brutalitat que va en contra de les lleis de la Generalitat.

Si voleu fer de casa d'acollida temporal d'un d'aquests animals en perill o si voleu adoptar a un d'ells poseu-vos en contacte amb nosaltres. També us recomanem visitar el CAD, veure directament la situació, demanar explicacions i presentar les queixes que considereu oportunes. A la seva plana web (www.cadvor.cat) trobareu tota la informació de la seva ubicació. La força de la gent que ens agraden els animals és impressionant però la fem si sortim de casa i ens queixem, ningú ens donarà res si ens quedem asseguts al nostre sofa. La nostra passivitat és la seva victòria i la mort dels animals. Si us plau, cal lluitar per ells i això no esta passant lluny, tenim el problema a la nostra comarca, a Granollers.

Gràcies Mollet! Gràcies per tot el suport rebut. Gràcies per tots els vostres emails però no ens podem aturar. Si lluitem junts, tot el poble de Mollet junts amb els representants del nostre Ajuntament que tremoli el que faci mal a un animal del CAD de Granollers sense cap justificació legal.

Mollet no s'atura!