lunes, 15 de noviembre de 2010

CAD GRANOLLERS

A data de 22/11/2010 només hi resten cinc animals. Nuca (gossa blanca i negra), Simba (creuat de gos d'atura), Nelly, Negra (gata negra) i la Danae que no surt a les fotos. Continuem lluitant. Gràcies Mollet!

A data de 17/11 ja hem tret en adopció a cinc animals. Però encara hi han 8 més que ens estan esperant. No els podem oblidar. Vinga Mollet!

Negra, Ice, Nelly, Simba, Yaki, Nuca, Selina i Danae depenen de nosaltres.
Entreu a la plana web del CAD i feu una ullada als animals. Segur que trobareu un que us agradarà. Gràcies Mollet!























Les informacions sobre la gestió del CAD de Granollers s'acumulen a la xarxa d'internet i en cap cas donant raons positives del seu funcionament. Personal que treballa al centre, voluntaris i persones vinculades ens estan fent arribar moltes dades realment preocupants.

Ens agradaria pensar que les informacions rebudes no son certes però aporten moltes dades que hem pogut comprovar i l'ocultisme que es viu al CAD no fa més que engrandir aquests dubtes.

Al CAD de Granollers hi ha un problema molt i molt greu i molts ajuntaments el desconeixen.

Un d'aquests ajuntaments és el nostre Ajuntament de Mollet. Informats de la situació, la Regiduria de Salut desconeix la mala gestió del CAD i s'acull a que els animals de Mollet entregats a aquests centre ja no son de la seva responsabilitat i que no poden fer res per ells.

Davant d'aquesta situació Vallès Natura anem a iniciar un intensiu d'adopcions per treure els animals de Mollet que es troben tancats al CAD de Granollers.

La segona setmana del mes de desembre acaba el contracte entre l'Ajuntament de Mollet i el CAD de Granollers. Què passarà amb els animals molletans tancats al centre quan es quedin sols i sense recolçament. No cal ser gaire llest per suposar que es produirà una eliminació dels productes "residuals" del client sortint per part de l'empresa gestora.

L'ínic problema és que aquests productes no son coses, son essers vius que tenen noms, Yaki, Nuca, Klaus, Tigretón, Cuca, Zurich, Danae, Ice, Simba, Nelly, Negra, Selina. Set gossos i sis gats de Mollet que es trobaràn sols davant una empresa que, presuntament, es dedica a exercir les eutanasies animals des d'un punt de vista exclusivament comercial.

Us volem demanar la vostra col·laboració per fer difusió d'aquest problema i per adreçar les vostres preguntes sobre la gestió del CAD tant al Consell Comarcal del Vallès Oriental, com al nostre Ajuntament. Potser si veuen que hi ha molta gent darrera preguntant i que vol ajudar als animals de Mollet no s'atreveixen a fer les seves "gestions empresarials" habituals.

I també volem demanar la vostra col·laboració per trobar adoptants pels animals de Mollet que hi ha al CAD.

Gràcies.