lunes, 8 de noviembre de 2010

TOT UN GERENT


"Los trabajadores del centro tienen prohibido alimentar a cachorros sin destetar. La causa de esta prohibición , explica Antoni Cornellas, gerente del Consell Comarcal, es de índole práctico: dar el biberón a un cachorro recién nacido implica tener una persona muchas horas al día dandole de comer - deben alimentarse con leche maternizada cada cuatro horas - y pese al esfuerzo muchos de ellos no salen adelante. Además explica, los cachorros no son adoptables hasta pasados unos meses y el CAD debe asumir durante ese tiempo su manutención que es de unos 7 euros diarios: "No es razonable darles el biberón, no lo podemos aceptar", explica Cornellas."

Aquest text és una part de l'entrevista realitzada pel Sr. Jordi Abayà al Sr. Toni Cornellas, gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental i que apareix a la Revista del Vallès del passat divendres 5 de novembre de 2010.

Razón, coste, prohibición, esfuerzo,...., grans paraules.

Creiem que cal conèixer a fons a persones com aquesta. Si més no per saber quí ens representa i com, i quins son els seus amics i companys de viatge.

Per la nostra part preferim altres paraules com sentiment, alegria, lluita, adopció, oportunitat, responsabilitat,...... Mai deixarem morir a cap cadell per haver de donar-li un biberó cada quatre hores, per que costi 7 euros al dia o per que hagin de passar uns mesos abans de poder ser adoptats. No ho poden fer, ni ho podem pensar. Estem enamorats dels nostres animals.

Sr. Cornellas segurament vostè creu que nosaltres som uns fanàtics que només volem atacar la seva gran figura pública i la seva feina a la mitja marató de Granollers. No, això de còrrer i fer còrrer ja ho fa bé, el que no ens agrada es veure morir de fam a cadells de gat i gos. Ni ens agrada veure sacrificar a gats i gossos adoptables per l'aplicació d'un criteri unicament econòmic. Som animalistes i proteccionistes, si ho som i amb orgull, però no som mentiders.

Gràcies per les seves paraules. Ara ja ens conèixem.