jueves, 18 de noviembre de 2010

LA SORT D'EN PUC

En PUC ha estat adoptat! Gràcies Mollet!. 19/11/2010.

Puc és un dels nostres trapelles. Un gatet atigrat i blanc de 2 mesos que no pot deixar de jugar ni un moment. A aquest petit al fer-li el combo ens ha sortit inmuno positiu però com molts ja sabreu fins els 4 mesos no el podem donar com a definitiu ja que podem estar detectant els anticossos de la mare i ell no ser portador de la malaltia.
Sigui com sigui i encara que sigui positiu creiem que en Puc ha de tenir la seva oportunitat i nosaltres hem de lluitar per aconseguir-la. Diuen que la sort arriba si et mous per trobar-la.
Estem buscant per en Puc un adoptant que tingui un pis i que no tingui més gats a casa seva. Malgrat que aquesta malaltia només es transmet per transmissió de sang d'una ferida oberta del portador cap a una ferida d'un altre gat sa, i no per contacte físic, monta, orina, fems o saliva, volem minimitzar els riscos.
Aquest gatet no li cal cap medicació ni cap alimentació especial. Pot fer una vida normal i no desenvolupar en cap moment la seva possible malaltia de la que potser és portador.
Si creus que tu ets la sort d'en Puc no t'ho pensis més, ell t'esta esperant i et necessita molt.