jueves, 24 de marzo de 2011

COM ES FAN GRANS














Un dels moments més importants per a la gent de Vallès Natura es poder trobar-nos, amb el temps, a animals que hem ajudat i han trobat una nova familia o uns nous amics.

Mai ens oblidem dels animals que passen per les nostres mans. Durant el temps que estem amb ells es fa un vincle que et fa recordar-los i parlar d'ells. Son molts els que hem tingut però tots diferents i cadascú amb una història diferent i no sempre agradable.

De tant en tant els seus propietaris ens els porten i us podem assegurar que aquell moment és per nosaltres un "subidón" impressionant. Veure'l gran, cuidat, feliç, et fa oblidar-te de les ferides de la lluita del dia a dia i continuar endavant.

Sabem que no podem ajudar a tots els animals i sabem que la problemàtica és molt més gran que les nostres mans. Però a aquell, concretament a aquell, si que vam arribar, si que vam poder fer quelcom.

Volem aprofitar aquestes linies per agrair a tots aquells que heu donat el pas endavant per adoptar un animal de protectora, per la vostra decissió, la vostra implicació i la vostra dedicació als vostres animals. Sense vosaltres la nostra feina no tindria sentit.

Avui us volem presentar a GODO. El va adoptar la Laura el 14 d'octubre de l'any passant i ja s'ha fet un gos jove fantàstic i guapíssim. Vam donar un cadell i ens va vindre a visitar tot un senyor gos. Gràcies per aquesta visita.

No deixeu de lluitar mai pels animals, no deixeu d'estimar-los, ells us fan especials. El seu agraiment us omplirà.