miércoles, 2 de marzo de 2011

UNA COL·LABORACIÓ MOLT ESPECIAL


















La situació d'aquesta familia és molt greu! Davant la impossibilitat de trobar una llar d'acollida pels seus gossos i de no poder portar-los a l'habitació que han pogut llogar estan dormint al carrer amb ells des d'aquest diumenge 6 de març. No els volen abandonar per res del món.

Estem movent cel i terra per trobar una casa d'acollida temporal pels dos gossos però ens falta temps. Si us plau, ens fa falta la teva col·laboració per trobar algú proper a BCN que pugui donar un cop de ma.

Vinga Mollet tenim feina!

Bona tarda Vallès Natura!

Després de la conversa que hem tingut amb vosaltres aquest migdia hem quedat una mica més reconfortats i molt sorprèsos de trobar gent com vosaltres. Moltes mercès a tots pel vostre suport.

El cert es que ho estem passant francament malament i quan et trobes així et sents molt sol.

Ho hem perdut tot, fins i tot el pis on viviem amb els nostres amics peluts. Però no els podem perdre a ells. Per raons econòmiques ens hem d’anar a viure a una habitació on no podem portar als nostres gossos.

Ens cal trobar una familia que els pugui acollir junts durant uns mesos fins que trobem una nova vivenda per estar tots junts. Durant el temps que estiguin amb aquesta familia ens farem càrrec del cost de la seva alimentació.

Els gossos es diuen LUKA i TUKA. LUKA és una Sant Bernard de quasi sis anys molt melosa i intel·ligent que està totalment enamorada del seu estimat TUC. Si els arribeu a veure junts entendreu el que volem dir.

La LUKA pesa uns 53 kg i és de pel curt. Últimament no ens hem pogut donar el gust de vacunar-los degut a la nostra situació, però ho han estat durant molt de temps. Cap dels dos gossos són d'atacar. No son de ficar-se amb els altres gossos. Son molt tranquils tots dos.

En TUC és un gos de set anys barreja de Pastor Alemany i ves a saber què més! Però és tannnnnt maco! És molt actiu, independent i li encanta la natura. Aquest sembla que no es farà vell mai.

Li encanta l'activitat física.... ahhhh.... i adora jugar amb les pedres. Té un pes aproximat d'uns 27 kg i pel color caoba. Mai ha estat malalt. Tots dos gossos porten xip. Tots dos gossos adoren la canalla i estan acostumats als gats i conills (teníem dos gats i un conill).

Bé us hem fet un resum que esperem us doni una idea aproximada de com són.

Una abraçada i un milió de gràcies un altre cop!

Si ens podeu ajudar, si us plau, feu-nos un truc:

Agata 638 728 664 - Jordi 638 899 879