sábado, 26 de marzo de 2011

MANIFESTACIÓ NO AL MALTRACTAMENT ANIMAL









Impressionant! Plena de sentiments! Emotiva! Amb aquestes paraules podriem definir la manifestació d'ahir que va movilitzar aprop de 2000 animalistes de Barcelona ciutat i poblacions properes.

La manifestació va començar a les 20h amb una concentració a la Plaça Sant Jaume on particulars i membres d'organitzacions i partits animalistes feien cap (Anima Naturalis, Adda, Fadda, Altarriba, PACMA, Liberación Animal, Libera, Protectores de molts llocs, evidentment la nostra gent de Vallès Natura i de PACMA Mollet, etc). L'organització de la gent convocant de la manifestació va ser en tot moment fantàstica i molt ben coordinada.

La concentració va passar amb càntics a favor de l'enduriment penal pels maltractaments a animals, càntics per encoratjar al polítics a pendre posicions, sentiments de ràbia i rauxa pel patiment de l'Schnauzi i de tants altres animals, i sobre tot un fet molt important, la força d'unió i treball que en notava a la Plaça Sant Jaume.

A les 20.40h va començar la manifestació que ens va portar per carrer Ferran, La Rambla, carrer Pelai fins la Plaça Universitat.

Pel camí molt suport de la gent de la ciutat i sobretot dels extrangers que passejaven per La Rambla. Càntics, aplaudiments, tot acompanyat de les bordades dels centenars de gossos que van fer la manifestació acompanyats dels seus amics i que també van aprofitar per reclamar els seus drets i deixar el seu suport a la resta d'animals maltractats.

Una vegada al punt de destí els parlaments de rigor, el desitg de continuar treballant fort pels nostres animals i la lectura d'una carta adreçada a l'Schnauzi, el gos torturat salvatgement per l'Asesino K-nino, que ens va fer omplir els ulls de llàgrimes a tots els assistents.

Aquesta manifestació ha de ser l'inici d'una nova etapa de defensa dels animals i us podem assegurar que la gent de Vallès Natura continuarem sent l'espurna de lluita al Vallès Oriental i sobretot al nostre Mollet.

Gràcies a tots i totes els que ens doneu suport!