lunes, 28 de marzo de 2011

QUATRE CANTONS


Molts de vosaltres, segurament tots, haureu rebut a casa vostra el Quatre Cantons, butlletí d'informació general de l'Ajuntament de Mollet número 161.

Aquesta vegada el QC és molt més gros de l'habitual, 80 planes de tot el bo i millor que s'ha fet a Mollet aquests darrers anys. Sabem perfectament que aprop d'unes eleccions municipals tothom intenta vendre la seva feina i la seva dedicació a Mollet i aquesta vegada no ha de ser diferent. Però hem de reconèixer que llegint el QC veiem totes les coses bones que s'han fet i que milloraràn el nostre municipi.

Malgrat tot, malgrat estar contents de com va fent endavant la nostra població, la gent de Vallès Natura estem molt preocupats. En tot el recull de fantàstics fets i glorioses fites aconseguides pel nostre actual alcalde i pels seus regidors no hi ha cap relacionada amb els animals domèstics de Mollet.

Ni parcs per a gossos, ni millora i augment dels pipi-cans, ni formació i informació pels propietaris, ni un servei de recollida propi d'animals abandonats, ni un sistema de recuperació propi d'animals perduts, ni cap campanya de sensibilització contra l'abandonament o per fomentar l'esterilització, ni control de les colonies de gats del carrer,....

I del poc que es fa tampoc es parla. Res de promoció dels programes de ràdio i TV que la gent de Peluts fa a Ràdio Mollet o Vallès Visió. Res de la feina de la nostra Protectora i de la implicació de la ciutadania de Mollet en aquest problema. Res de la quantitat de gent de Mollet que té animals de companyia i es preocupa dia a dia dels seus animals i de la situació dels animals abandonats.

És una llastima però malgrat que s'han fet coses molt bones a Mollet, la gent que ens estimem els animals considerem que encara falta alguna cosa important en aquest ajuntament.

Sort que el 22 de maig hi ha eleccions i podrem parlar.