martes, 12 de julio de 2011

ANIMALS DE MOLLET EN ADOPCIÓ

La Societat Protectora d'Animals de Mataró (SPAM) és l'entitat que l'Ajuntament de Mollet té contractada oficialment per realitzar la gestió dels animals abandonats o perduts del nostre municipi.

La nostra protectora, Vallès Natura, actua a nivell de voluntariat intentant disminuir la quantitat d'animals que marxen cap a l'SPAM, afavorint les adopcions, i així ajudar al nostre consistori a no pagar tants diners a aquesta associació que cobra per animal recollit.

Malgrat la nostra bona intenció i la nostra dedicació, la falta d'un refugi i d'un espai adient per tenir els animals fa que no podem cuidar a tots els animals que voldriem i que acabin a les bones instal·lacions de l'SPAM.

Una vegada fora del nostre municipi ens podriem oblidar d'aquests animals però creiem que continuen sent responsabilitat nostra. Sempre hem defensat que els nostres animals també fan Mollet i el fet de que vagin d'acollida al Maresme no els treu el títol de molletans.

Us volem encoratjar, si us plau, a ajudar-nos a trobar noves llars d'adopció per aquests peluts i treure'ls de les gàbies on s'estan.

A data d'avui, 12 de juliol, hi han 34 animals, 25 gossos i 9 gats. Podeu veure les seves fotos i les seves fitxes entrant a la plana principal de la web de l'SPAM i posant al "Cercador d'animals" a l'apartat de "recollit a" Mollet del Vallès i després clickar a "cercar".

Gràcies Mollet!