sábado, 9 de julio de 2011

TROBATS A MOLLET

Ahir divendres va ser un dia mogut amb troballes d'animals perduts o abandonats al nostre municipi. Quí ha dit que Mollet és avorrit? Entre el trist espectacle dels sous dels nostres "representants polítics" i els nostres pobres animalons no tenim pas temps d'avorrir-nos.

El primer en aparèixer va ser un petit anec domèstic o de granja, una preciositat ,que algú tindria a casa seva i quan ja no li va fer gràcia doncs el va enviar a fer una volta per Mollet.


El segon va ser un petit gatet, creuat de siames i europeu comú, que portava una fam impressionant, una poteta una mica tocada i una por que ens feia patir. A les poques hores d'estar amb nosaltres ja es va tranquilitzar i només volia que li féssim mimos i el tinguéssim a braços.

El tercer, ja més tocat, un gat negre domiciliari que ens va fer veure un altre cop com ho passen de malament els gats domiciliaris quan els abandonen o s'escapen de casa. No estan acostumats a trobar menjar, a barallar-se amb altres gats i tampoc als "humans" poc animalistes. Ens el van fer arribar (gràcies Renzo!) i estava afamat, molt prim, ple de garrapates, amb ferides de baralles a la cara, i amb un constipat important. De seguida li vam donar de menjar, li vam posar una pipeta per les garrapates i vam revisar el seu estat. Malgrat tot el que ha d'haver passat aquest gat negre impressionant no va tenir ni un mal gest cap a nosaltres, tot eren mirades i cops de cap d'agraiment i un constant ronronejar. Com podeu suposar el gat no porta xip identificatiu. Que grans som els humans, potser algun dia sabrem cuidar als nostres peluts com cal.

I el quart, va ser ja de nit quan el vam veure. Una cria de ratpenat que havia caigut de la mare. És increiblement petit, no farà més de 4 cm, però tot un prodigi de la natura. Aquest petit marxarà cap el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa on el cuidaran i re-introduiran quan sigui gran.

Com veieu a Mollet hi ha de tot ..... de bo i de dolent. Nosaltres, amb el vostre permís, anem a continuar treballant. A veure què trobem avui.