domingo, 10 de julio de 2011

UN PETIT MIRACLE


El passat dilluns 4 de juliol es va perdre a Mollet, al barri de Santa Rosa, una cotorra del sol. Increiblement l'animal ha aparegut i s'ha pogut tornar al seus propietaris.

El petit Rudi va volar des de Mollet fins a Badalona on va caure completament esgotat. El van recollir i es van posar en contacte amb l'APAEC (Associació Protectora d'Animals Exòtics de Catalunya), aquesta organització va recollir al petit que es trobava en molt mal estat i el van portar de seguida a VETEX, Centre Veterinari d'Animals Exòtics de Barcelona, on el van atendre i el van recuperar. Curiosament una clienta del centre veterinari que havia vist la nostra entrada al blog parlant de la cotorra ens va trucar i ens va posar sobre el seguiment d'en Rudi.

La resta va ser senzill, un email a la gent de l'APAEC (gràcies Tere! gràcies per la vostra feina i dedicacio!) i només calia comprovar la identitat de la cotorra amb els seus propietaris. El resultat va ser positiu i aquest matí de diumenge, en Rudi ha tornat a casa seva. Plors, alegria, felicitacions. Poder tornar un animal perdut als seus propietaris és un dels moments més grans per la gent que treballem a protectores d'animals.

Moltes gràcies a tots els que heu participat en el retorn de Rudi a casa seva. Moltes gràcies.