lunes, 19 de septiembre de 2011

DIA MUNDIAL DELS OCELLS

Aquest proper dissabte 1 d'octubre es cel·lebrarà el Dia Mundial dels Ocells, i la gent de DRAG (Associació per la Defensa dels Reptils i Amfibis de Gallecs) organitzarà el mateix dia una sortida per Gallecs per gaudir de les aus aprofitant que estem en un moment de l'any de fort moviment migratori. Veurem aquells animals que fan servir el nostre Parc Natural com lloc de descans i alimentació camí dels seus destins llunyans.

Us convidem a participar. Si voleu vindre amb nosaltres cal que esteu el dissabte 1 d'octubre a les 9.00h al costat de la masia de Can Jornet Xic, seu del Consorci de Gallecs. Cal que porteu calçat adequat i prismàtics si en teniu.

Per aquesta sortida no es poden portar gossos ,encara que els portessim lligats, donat que les aus es podrien espantar. Per més endavant (us informarem!) ja estem organitzant una sortida entre la gent de DRAG i de Vallès Natura on portarem els nostres gossos, això si lligats, i gaudirem de llocs pocs coneguts de Gallecs, de les millors explicacions de grans amants de la natura i us ensenyarem petits grans misteris del nostre Parc Natural.

Gràcies Mollet!