jueves, 22 de septiembre de 2011

UN NOU AMIC


Com molts de vosaltres ja sabreu estem com un llum i tenim el cap ple de somnis. Ho sentim pel que no li agradi però la gent de Vallès Natura som així i creiem que ja no tenim remei.

Per què us diem això? Per què molts diran que estem sonats quan us expliquem que tenim un nou amic amb nosaltres, un nou pelut es clar. Es tracta d'una gateta de 4 mesos. Petita però molt aixerida. Una gateta que ha començat la seva vida amb molta mala pata i mai millor dit. La vam trobar atropellada per un cotxe i l'hem hagut de tractar d'urgència. La veritat és que no pintava bé. Les potes del darrera molt tocades, ferides per tot arreu, abrasions considerables a la pell, contusions,...

Estavem intentant posar cada cosa al seu lloc i per dins tots estavem pensant el mateix, què fem?

Els veterinaris van haver d'amputar una de les potes del darrera i l'altra ens van avisar de que no sabien si s'en sortiria, tenia els lligaments trencats i calia veure amb uns dies si la irrigació de sang arribava correctament i podien salvar l'extremitat.

Tots en silenci continuavem pensant. Ningú volia dir res però tots teniem al cap que haviem de pendre una decissió.

La petita va ser més forta que tots nosaltres junts. Als pocs minuts va aixecar el cap ens va mirar un a un, va treure forces encara no sabem d'on, es va incorporar amb les potes del davat i li va fer un cop de cap suau, tranquil, ple de carinyo a una de les nostres companyes. Tot seguit va començar a fer ronron i ha donar-nos petonets.

La decissió estava pressa... endavant!

No sabem si s'en sortirà, si pot haver complicacions en forma d'infecció, si caldrà tallar l'altra poteta del darrera, creiem que no podrà fer servir mai més la part del darrera del seu cos. Mai hem tractat un gatet paralític. Però apendrem, anirem on calgui per veure que cal fer, ens mourem i lluitarem. Si ell vol tirar endavant, nosaltres estarem al seu costat. No sabem si ho farem bé però ganes no han de faltar.

Si el veieu amb nosaltres es diu IRONSIDE. Potser no és el gat més bonic del món però per nosaltres és tot un exemple de força.

Ja ho sabem que estem malament però...... i vosaltres que no farieu pels vostres animals.

Gràcies Mollet!