viernes, 30 de septiembre de 2011

UNA BONA NOTICIA


Des de Vallès Natura volem felicitar als nostres representants polítics amb càrrec a l'Ajuntament de Mollet per la seva votació al darrer ple on van acceptar la modificació del Reglament d'Espais Verds i Zones Naturals del nostre municipi. D'aquesta manera queda prohibida la pràctica de la falconeria al nostre municipi i, sobretot, a l'espai natural protegit de Gallecs.

Concretament volem felicitar a la Sra. Ester Safont (foto), regidora de Medi Ambient, per la seva exposició dels fets i per la seva lluita per dur endavant aquesta proposta.

Tots els representants, tots, de tots els partits, tots, van votar favorablement malgrat que després de les votacions uns quants van voler quedar bé i van fer puntualitzacions perque no els toquin el costró des d'el partit.

Sigui com sigui ara ja tenim el nou article 13 al Reglament d'Espais Verds i Zones Naturals del nostre Ajuntament, i ara què?

Doncs ara caldrà dur a terme el que diu el reglament i actuar si hi ha gent que no compleix la normativa, o no?

Tampoc cal que ens anticipem i deixem fer als nostres representants. Ara cal que ens demostrin si el que han fet ho han fet per que ho creien o simplement per fer-nos callar.

El temps ho dirà. Per cert, no us oblideu que el 20N hi ha eleccions!

Per més informació: CONTRAPUNT

Gràcies Mollet!