miércoles, 2 de mayo de 2012

EL PETIT HORSE

No ens agrada parlar de les coses dolentes que passen al nostre voltant potser perque preferim donar veu i temps a les coses bones, a les coses que ens omplen. Però hi ha vegades que la sang ens bull i que tot apretant les dents voldriem trobar a la persona que es capaç de fer això a un pobre animal.

Ens el van portar de Gallecs. Feia uns dies que el van veure però no el podien agafar, semblava ferit i estaven preocupats per ell. Finalment uns treballadors d'una quadra de cavalls el van poder agafar.

Quan el vam poder examinar vam quedar espantats de la ferida que portava a la pota. Algún fill de la gran puta li havia agafat la poteta amb un cordill de sabata esportiva i li havia apretat a fons fent un parell de nusos. Un maltractament sense cap raó a un animal dòcil que no va fer en cap moment cap gest de defensa quan li estavem fent les cures i l'estavem intentant dormir.

Ara s'esta recuperant poc a poc i sembla que no perdrà la poteta. Li estem fent cures cada dia per evitar infeccions i l'estem alimentant perque agafi pes. Li hem posat de nom HORSE.

Quan estigui bé buscarem una casa d'adopció per aquest gat mascle jove que es mereix que li tornem amb carinyo tot el mal que algún desgraciat li va fer.

Si us plau, us preguem a tota la gent de Mollet i dels pobles del voltant que si veieu un cas de maltractament animal doneu avís inmediatament a la policia local, mossos o protectora més propera. També podeu trucar al telèfon d'emergències de la Generalitat, el 112. No deixem que això torni a passar. Avui ha estat un gat, després ho farà amb un gos, després potser amb un nen o una dona. Els maltractadors comencen quasi sempre amb animals abans de fer mal a les persones.