viernes, 11 de mayo de 2012

FINS SEMPRE PERRI

Els que sou habituals de l'Hospital Veterinari Movet segur que l'heu vist molts cops caminant tranquilament entre la gent i els animals. Aquesta gosseta era la PERRI, la gosseta d'el Quim, una gosseta molt i molt gran que s'havia guanyat el cor de tots nosaltres. Era la nostra iaia.

Ahir dijous la Perri ens va deixar. La veritat és que tots sabiem que en qualsevol moment podia passar, l'edat no perdona i moltes vegades feiem bromes de que la Perri va ser una de les fundadores de Mollet. La petita ni escoltava les nostres bromes, sempre amb el cap baix feia camí de les consultes a la recepció, ara la perruqueria, una passejada per la sala d'espera i tornem a començar.

Tots els gossos la respectaven. Cap li deia res. La miraven al passar tot respectant els seus anys de lluita. Moltes vegades trobem més respecte al món animal que al nostre.

La petita Perri era la nostra avia peludeta i ho continuarà essent sempre. Quan estimes alguna cosa encara que marxi mai arriba a desaparèixer del tot. Tots portem records seus i mai la podrem oblidar.

Vinga Perri! ara ja es hora de descansar a sobre d'un núvol molt tou amb l'escalforeta del Sol. Si us plau, quan estiguis allà adalt fes un petonet a tots els nostres animalets que han marxat abans i els hi expliques que nosaltres continaurem lluitant perque els nostres amics estiguin el millor possible.

Gràcies Perri, gràcies per ensenyar-nos a fer-nos grans i estimar als nostres avis.