lunes, 21 de mayo de 2012

FIRA DE CALELLA

Des d'el Partit Animalista PACMA ens arriba la següent informació:

Dins la campanya per l’adopció, amb el lema “els animals importen”, que el Partit Animalista, Pacma, ha iniciat a nivell estatal,  el proper diumenge, dia 3 de juny, Pacma, organitza a Calella la 1º Fira Animalista del l´Alt Maresme. L´acte tindrà lloc al passeig Manuel Puigvert de Calella de 10’00 del mati a 20’00 de la tarda.  La Fira comptarà amb la participació de desenes de protectores que exhibiran animals orfes per tal d´ oferir-los en adopció als visitants.
El Partit Animalista, Pacma, entén que als animals no són objectes i que per tant, no s’han de vendre ni comprar. El Pacma reclama el control estricte de la venda i cria d’animals domèstics, i la persecució dels responsables dels maltractaments i dels abandonaments, Pacma fomenta la tinença responsable, l’adopció, l’apadrinament i l’esterilització dels animals domèstics.  El Pacma dóna suport a totes les entitats protectores i insta als ajuntaments a implicar-se en la seva gestió.

La Fira comptarà amb servei de càtering de productes vegans, animació, sortejos, mercat solidari, i molts gossos, gats i d’altres animals buscant una oportunitat per la seva vida.
Us esperem a tots.

Gracies per la vostre difusió. http://www.facebook.com/events/295609990520642/  
Grup Pacma/Alt Maresme.  

L’accés a la Fira es realitzarà per la sortida de Calella de l’autopista C-32, ja que la N-II estarà col·lapsada aquest dia, per motiu d´un aplec.