viernes, 25 de mayo de 2012

UN PAS ENDAVANT


Ahir a les 20.00h davant de l'Ajuntament de Mollet es va fer un important pas endavant en la reivindicació per aconseguir espais públics on els gossos puguin còrrer i jugar lliurement. Amb una convocatòria iniciada pocs dies abans, sortida d'una iniciativa popular i només difonent el missatge per les xarxes socials es van veure més de 200 persones amb els seus amics peluts reclamant els seus drets. Va ser impressionant!

En pocs minuts ja s'havia obert un debat, la gent parlava, expressava els seus neguits i s'oferia a coordinar a les persones dels seus barris. Va ser senzill trobar representants de tots els barris i zones de Mollet, hi havia motivació, forces i impuls de lluita.

Poc a poc es van anar presentant idees que en properes reunions treballaran els representants de cada zona. Es va presentar la possibilitat de formar una plataforma entre totes les persones presents i començar una important recollida de signatures. Properament hi hauran més concentracions i cada vegada més grans, més movilitzacions, més difusió. Ara ja s'ha donat el primer pas, el més important, ara ja no es pot aturar.

Des de Vallès Natura només podem donar suport a aquestes iniciatives i encoratjar a aquestes persones a continuar endavant amb l'esperit que vam veure ahir al carrer i ens posem a la seva disposició pel que creguin que podem col·laborar. Volem felicitar a la gent i als seus animals pel seu comportament, pel seu exemple. Veient coses com les d'ahir a la tarda veus que a Mollet hi ha molta gent que estima els animals. Gràcies Mollet!

 
I també volem fer arribar un missatge als representants del nostre Ajuntament perque tinguin en compte aquestes reivindicacions, que els escoltin, que treballin al seu costat. Només l'Antonio López, regidor del nostre consistori per d'ICV-EUIA va estar al peu del canó escoltant a la gent i oferint el seu suport. De la resta de l'ajuntament només vam poder gaudir d'un cotxe patrulla de la policia local que controlava de lluny els desenvolupament de la concentració. Feia falta Monràs?.