domingo, 16 de enero de 2011

BLANCA i GLADYS


Pssssssss......! No feu soroll que tenim a aquest parell completament dormides. Es diuen BLANCA i GLADYS.

De BLANCA ja hem publicat alguna entrada explicant el seu greu accident, la seva lenta recuperació i, per desgràcia, les complicades operacions que s'han hagut de fer i les que caldrà encara realitzar. La ferida esta completament tancada i realitza les seves funcions vitals amb tota la normalitat possible. El problema el trobem amb la trencadíssa d'ossos que ens vam trobar a les potes del darrera i que ens fa donar dos pases endavant, un enrera, dos endavant,... i tenir a les mans una recuperació molt lenta i treballada.

GLADYS és un tros de femella Dogo impressionantment bona i carinyosa. Ens la van portar com un secall prima i molt feble. De seguida vam veure i comprovar que tenia Leishmania, i des d'aquell moment ja vam començar a lluitar. Una alimentació especial, medicació, molt carinyo i un control exhaustiu, aquest és el nostre dia a dia amb aquesta gosseta.

Els casos de Blanca i Gladys no son senzills, molt al contrari son complicats per una protectora sense instal·lacions com nosaltres, però cal lluitar i els Voluntaris Vallès Natura no llençarem la tovallola.

Per ara cap de les dues esta en condicions se ser adoptades però si que ens cal començar a buscar gent que les vulgui apadrinar i que ens ajudi, encara que sigui una mica, amb els costos que suposa el seu tractament i les seves intervencions. Nosaltres posarem la feina i la força però per desgràcia tot costa diners i aqui és on ens fa falta un cop de mà de la gent de Mollet i del Vallès.

Gràcies Mollet! Gràcies Vallès!