lunes, 10 de enero de 2011

PELUTS PER TV


PELUTS, EL PRIMER PROGRAMA DE TELEVISIÓ QUE DÓNA VEU ELS ANIMALS ABANDONATS S’EMET A TOT CATALUNYA A PARTIR D’AQUEST DIMECRES

Aquest dimecres 12 de gener, a les 19h, el programa de televisió PELUTS de la Societat Protectora d'Animals de Mataró es començarà a emetre a gran part de les televisions locals catalanes. També es seguirà emeten cada dimarts a les 21,00h a M1TV, com fins ara. L’objectiu és conscienciar sobre l’abandonament de gossos i gats a casa nostra.

En aquest primer capítol, us mostrarem la història d’un gos i un gat que necessiten trobar família amb urgència. Us parlarem dels abandonaments que hi ha a Catalunya. Us presentarem el refugi de Cal Pilé, a Mataró, on hi viuen gairebé un centenar de gossos. I l’àvia Remei ens mostra els seus gossos de companyia.

Televisions que emeten PELUTS:

TV L’Hospitalet, Canal Terrassa Vallès, VOTV Vallès Oriental Televisió, Canal Nord Figueres, Vallès Visió, Clip TV, TAC 12, Canal Blau TV, Canal Reus TV, El 9 TV Vic, Gavà Televisió, Conca TV, TV Badalona, Televisió de Girona, Penedès TV Vilafranca, Lleida TV i m1TV.

També es pot veure per Internet a www.m1tv.cat