martes, 25 de enero de 2011

MIKA

MIKA es troba en una casa d'acollida de Vallès Natura!

Quan vam fer l'intervenció de Riells vam agafar dos gossos adults i cinc cadells però ens vam deixar una gosseta. Ja no teniem lloc a la nostra protectora i vam haver de fer el cor fort i pendre una decissió que no ens va agradar.

Vam deixar a MIKA, una gosseta jove d'un any i mig. Li vam retirar els dos cadells que tenia i la vam deixar amb instruccions als seus actuals propietaris de que la cuidessin i li donessin el menjar que els vam deixar.

Cada vegada que mirem a Fay, a Boira o als cadells pensem en Mika. Sabem que ens esta esperant, sabem que ara esta sola i vivint a l'aire lliure sense cap carinyo. Cada nit pensem en ella, no ens la podem treure del cap. Aquest fred és impressionant i sabem com son les nits de Riells.

Lluitem contra un problema que és molt més gran que les nostres mans. Ho sabem... però no ens resignem. No podem. Mika ens esta esperant, ella confia en nosaltres i sap que hem de tornar.
Estem segurs que ella intueix que la seva familia, els seus fills, el seu germà, la seva mare, estan ara ben cuidats, calents i ben alimentats. I no deixa de pensar que ben aviat aquell cotxe tornarà per portar-la a un lloc molt millor, sap que aquest fred no pot ser per sempre, sap que la gent de Vallès Natura, que la gent de Mollet no li pot fallar. És forta i resisteix però no pot lluitar sola, nosaltres no ens podem aturar. Cal fer lloc fent adopcions o trobar una casa d'acollida per Mika.

Si us plau Voluntaris Vallès Natura cal donar canya!
Si us plau Mollet cal demostrar quí som!