domingo, 16 de enero de 2011

INTERVENCIÓ A RIELLS






Hi ha vegades que la feina dels Voluntaris Vallès Natura et porta a situacions que et sobten i et deixen senyal. Aquest passat divendres 14/1 vam haver de fer una intervenció a una casa de Riells a petició dels propietaris de la mateixa per retirar uns gossos amb una situació especial donat que la familia no es podia fer càrrec dels mateixos per una greu situació econòmica.

Ens vam desplaçar quatre membres de la protectora i ens vam trobar quatre gossos adults i cinc cadells. Una femella, BOIRA, d'uns 8 anys de gos d'atura amb tres cadells, una altre femella, MIKA, de gos d'atura de poc més d'un any amb dos cadells, un mascle de gos d'atura, FAY, de poc més d'un any i un bulldog francés d'uns 3 anys amb una greu ferida a un ull. Els propietaris de la casa ens van informar que les gosses havien parit uns dotze cadells però que molts havien desaparegut i altres les mares els havien matat i se'ls havien menjat. Us podeu imaginar l'estat de necessitat dels gossos.

El primer dia d'intervenció vam fer un escorcoll a fons dels terrenys de la finca per trobar qualsevol cadell perdut sense resultats i vam decidir portar-nos als cadells, al bulldog i al mascle jove. Deixant per un segon dia la recollida de les femelles.

Vam alimentar als animals i veure'ls llençar-se a les llaunes que portavem era copidor. Mai entendrem què és el que l'èsser humà enten per responsabilitat cap els seus animals. Mai.