domingo, 30 de enero de 2011

SANT FELIU DE CODINES


Un dels municipis del Vallès Oriental, Sant Feliu de Codines, una de les poblacions més boniques de la nostra comarca dona habitatge a una d'aquestes empreses que ens fan tremolar.

Harlan Interfauna Iberica, S.L. (www.harlan.com)
Carretera a Sant Miquel del Fai, km. 3
08182 Sant Feliu de Codines
Telf. 938.661.261

Harlan Interfauna es una multinacional con centros en Alemania, Holanda, Italia, Francia, Reino Unido, Suiza, Canadá, México, Estados Unidos, Japón, Corea del Sur e Israel dedicada a criar animales para su utilización en experimentos. Los animales criados en sus instalaciones de Sant Feliu de Codines (perros, gatos, hurones, ratones, ratas, cobayas, conejos, etc.) son enviados a los laboratorios de empresas, facultades, hospitales y complejos militares de todo el mundo en los que les obligan a ingerir sustancias tóxicas, les provocan tumores, inoculan virus, contagian enfermedades y provocan adicciones, les seccionan los huesos o les extraen glándulas y órganos, matan a sus crías, etcétera.

Davant d'això a vegades ens hi trobem gent que sap el que cal fer:

http://www.igualdadanimal.org/noticias/5844

Us recomanem fer una ullada a l'artícle, veure amb deteniment el video i visitar la plana web d' IGUALDAD ANIMAL :


Us agrada tenir aquesta empresa a la vostra comarca? Potser ara és el moment de dir-ho, de plantar cara als nostres polítics, de treure'ls els colors de la cara i de dir prou. No tot si val. Si us plau, no tot si val.

Gràcies Mollet!