jueves, 13 de enero de 2011

ENTRE TOTS HO PODEM FER



Una companya de Mollet (gràcies Tere!) que col·labora amb la Protectora de Sabadell el va trobar perdut pels carrers de la nostra població i ens el va portar a la gent de Vallès Natura. Un gat mascle adult, domiciliari, que posiblement s'havia escapat o havia estat abandonat. No portava xip, ni cap identificació. Li vam posar de nom GALTES.

Ens vam posar a buscar als seus propietaris sense resultats. Vam decidir portar-lo a una casa d'acollida temporal però vam tenir la pitjor de les sorpreses. Al fer-li el combo d'enfermetats víriques va sortir positiu de inmunodeficiència i positiu de leucèmia. Res podia sortir pitjor.

Hi ha pocs llocs per gats amb aquestes malalties i la majoria plens d'animals. Al no poder tenir-los aillats i en condicions la majoria acaba la seva vida a la taula del veterinari.

No voliem aquest final per aquest gat. Galtes és un gat fantàstic, carinyos i que rep tot l'afecte que li donis amb uns ulls espectaculars.

Començava la recerca d'un lloc per Galtes i aquest va aparèixer de la ma d'una associació de Lleida. Una gent que s'estima als animals especials, grans i malalts, amb una devoció increible i fent una feina espectacular amb molts pocs recursos. Es diuen Proteger a los Inocentes i cal que feu una ullada a la seva plana web: www.protegerlosinocentes.es, i així podreu entendre el seu tarannà i compartir la seva lluita.

Gràcies Elena, gràcies Yago, gràcies a tots els que defenseu i lluiteu pel vostre projecte. Sou grans, molt grans. Des de Vallès Natura us fem arribar la nostra admiració i us oferim la nostra col·laboració.

Avui dijous, fa unes hores hem tornat de Lleida. Galtes ja es troba a la seva nova llar. Gent de tres associacions s'han entregat per aquest gatet. Entre tots, col·laborant junts, ho podem fer. Gràcies a tots!