martes, 25 de enero de 2011

FAY i BOIRA




FAY i BOIRA han estat adoptats per dues families genials que els volen ajudar i estimar!

Fay i Boira son un parell de creuats de gos d'atura que tenim en adopció. Boira és la mare d'en Fay i la mare de dos dels cadells petits petits que també tenim en adopció. Els dos van arribar de Riells.

FAY és un mascle jove, d'un any i poc més. Molt carinyos i molt simpàtic. Li agrada jugar i sempre esta disposat a sortir a fer un volt. Des de que va arribar amb nosaltres ha guanyat pes, l'hem desparasitat, l'hem esterilitzat i l'hem donat un parell de bons banys fins que ha recuperat el seus colors originals (ara esta fet tot un guaperes!).

BOIRA és tot amor, suavitat, reposada, agraida. Una gossa que ho ha passat molt malament i que ara sap apreciar la tranquilitat. Quan va arribar vam veure que tenia una important infecció als ovaris, una piometra. La vam haver d'operar i ens preocupava molt la seva debilitat i l'ànemia que tenia. Per sort la intervenció va ser un èxit i la gossa s'esta recuperant espectacularment. Quina força!. És una gosseta d'uns 8 anys, molt i molt dolça.

Una vegada ja han estat amb nosaltres. i ja els hem curat, alimentat i posat ben guapos ara toca trobar un o dos adoptants per aquest parell.

Com ho veus? Ens fas un cop de ma per trobar una llar per aquests gossets? Segur que si.
Gràcies Mollet!