sábado, 24 de diciembre de 2011

ELS NOSTRES ANGELS

Quan ets part d'una protectora i treballes amb animals abandonats o perduts has de tenir al teu costat a uns bons veterinaris, a profesionals que no hagin perdut els sentiments d'estimar als animals.

No tots els veterinaris son iguals. Ens trobem a molts que entenen la seva feina unicament com un camí per fer diners, molts diners, freds, distants, sense cap sentiment. Posen la seva profesionalitat com un vidre de seguretat per no tacar-se de passió.

Altres son veterinaris com haguèssin estat qualsevol altra cosa però els estudis els van portar aqui, no els agraden els animals i passen les hores amargats en el seu fracàs. Intentant demostrar el que no senten.

Uns quants viuen de la prepotència de creure que son els millors del món i que animals i propietaris son només una molestia del seu camí cap a una quantiosa nòmina mensual.

Però a vegades trobés alguns especials. No fan soroll. Els agrada la seva feina, els agraden els animals, tenen sentiments. Entenen als propietaris i et fan sentir que saben com estimes tu a aquella coseta peluda que tenen a les seves mans. Sempre tenen un minut, sempre tenen un somriure, sempre tenen una atenció cap al teu amic. Aquests veterinaris sempre volen millorar, apendre dels seus errors, escoltar. Només els veus i saps que son especials, et transmeten seguretat i confiança.

Els nostres veterinaris son els nostres angels. Son el nostre regal de Nadal de cada dia de l'any. Son part imprescindible de la nostra passió pels animals.

Volem aprofitar aquestes dates per agrair-vos tantes i tantes hores al nostre costat atenent als nostres animals, assessorant una adopció, fent cirurgies, pensant com millorar un tractament, lluitant per donar una esperança.

Miriam, Patri, Vivian, Sergi, Joan, Lorena, Quim i David, gràcies, moltes gràcies per ajudar-nos, per estar sempre al nostre costat, per no defallir mai. Gràcies per ser els nostres angels!