miércoles, 7 de diciembre de 2011

TROBATS PERDUTS o ABANDONATS

Darrerament no fem més que trobar-nos a animals perduts o abandonats pels nostres carrers. I no sabem si es troben perduts o si els han abandonat per aquesta punyetera mania de molts propietaris de no posar xip als seus animals per estalviar 50€. Us penseu que si es perden us faran una trucada al mòbil? o potser s'aproparan a un mosso a demanar ajuda? Si us plau, un xip és molt més del que sembla, és la seva seguretat de tornar a casa, de dir quí és la seva familia.


En primer lloc, us presentem un impressionant gat negre mascle adult domiciliari trobat molt espantat pels carrers de Mollet.


En segon lloc, un gat mascle adult domiciliari gris creuat d'azul ruso i persa trobat el passat dilluns 5/12 a l'Avinguda Llibertat de Mollet.


En tercer lloc, una cadelleta de gos d'uns tres mesos, una peludeta de raça mitja/gran (ara mateix fa 4'350 Kg) trobada perduda per Gallecs el passat dimarts 6/12.


I en quart lloc, un gos mascle adult creuat de Sabueso i Grifón, un gos caçador que vam trobar en unes condicions molt dolentes.


Intentarem trobar als seus propietaris però si no aparèixen, que serà el més probable, caldrà posar-los en adopció per trobar noves families per ells i per això ens farà falta tota la vostra col·laboració.


Gràcies Mollet!