sábado, 10 de diciembre de 2011

UN CAS MOLT ESPECIAL


Unes voluntaries de Vallès Natura han trobat a una masia de Gallecs una gossa en un estat molt preocupant. La gossa esta sempre lligada a un arbre amb una cadena massa curta i envoltada de brossa.

Les nostres voluntaries (gràcies Carme!) es passen cada dia per alimentar a la gossa i veure que es trobi en bona salut. També han aconseguit el permís dels actuals propietaris a retirar-la si trobem una nova familia d'adopció per la peludeta.

Es tracta d'una femella molt carinyosa malgrat el tracte que rep. No fa més que demanar ajuda amb uns ulls que et trenquen i quan li parles t'aixeca una poteta tot intentant apropar-se. Ara per ara la tenim alimentada i vigilada però com podeu veure a les fotos no és lloc per viure i molt menys amb el fred que cau a les nits a Mollet.

Per desgràcia tenim totes les cases d'acollida plenes i saturades degut al nivell d'abandonaments que estem passant. Així que, si us plau, ens toca moure'ns i fer-ho rapid per trobar una llar d'adopció per aquesta gosseta.

Una vegada tinguem una familia resposable retirarem la gossa i la portarem a un dels nostres veterinaris per fer-li una revisió complerta. Caldrà que comenci la seva nova vida amb totes les garanties de no agafar cap malaltia.

Us volem demanar la vostra col·laboració per resoldre aquest cas. Això no esta passant lluny, això esta passant a Mollet i cal que la gent de Mollet donem un petit pas endavant. Parla, pregunta, comenta, difon per la xarxa, però treiem aquesta petita d'aquest infern.

Gràcies Mollet!