lunes, 12 de diciembre de 2011

PELS NENS I NENES DE MOLLET


MISSATGE DELS REIS MAGS PER TOTS ELS NENS I NENES DE MOLLET

Per aquest Nadal, a les vostres cartes, ens podeu demanar tot el què volgueu, que nosaltres, com cada any, farem tot el possible perquè els vostres desitjos es facin realitat. Però ens agradaria fer-vos una recomanació:

No ens demaneu que us regalem animals, perquè els animals no són cap regal ni cap joguina, com ho són una nina o una pilota. Els animals són éssers vius amb sentiments, potser no ben bé igual que els vostres, però podeu estar-ne segurs que estimen i pateixen igual que vosaltres i, també com vosaltres, necessiten estimació i benestar.

Ens fa molt mal veure com, després de les festes de Nadal, moltes bèsties que just han començat a créixer, són abandonades com si fóssin joguines trencades.

Per això, aquest any, i després que els vostres pares us hagin explicat la responsabilitat que comporta tenir un animal a casa - una responsabilitat que pot durar anys - si tanmateix, encara continueu desitjant la companyia d'un animal i us comprometeu, pares i nens, a cuidar-lo, aneu als centres d'acollida, als refugis d'animals o a les gosseres de la vostra ciutat i adopteu-ne un. Recordeu que molts gats i gossos malviuen molt de temps darrera les reixes d'una gàbia freda i humida, i pateixen un llarg hivern de fred, solitud, i tristesa, molta tristesa.

Per ells, vosaltres podeu ser autèntics Reis Mags, igual com nosaltres.

I recordeu això per sempre: els animals no són joguines.

Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient