lunes, 19 de diciembre de 2011

SORTIDA A GALLECS




Aquest passat diumenge 18 de desembre uns quants voluntaris de Vallès Natura varem compartir la sortida naturalista per Gallecs organitzada per la gent de DRAG i amb el suport de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i de la Plataforma en Defensa de Gallecs. Va ser tot un èxit.

El dia va ser bo amb nosaltres, i malgrat el fred, un sol d'hivern que no escalfava gaire i un cel blau ens van acompanyar durant tota la sortida. Més de 30 persones ens vam trobar per rebre les explicacions i indicacions d'en Xesco i en Dani sobre els animals salvatges de Gallecs, sobre les plantes, les costums agricoles, sobre la constant lluita per la defensa d'aquesta zona natural.

Va estar un matí fantàstic on varem poder descobrir petits secrets del nostre parc natural, veure gran diversitat d'ocells, fins i tot, una espectacular aguila calçada.

Volem agrair a la gent de DRAG aquesta sortida i a tota la gent que va participar per ajudar a fer de Gallecs un parc natural cada vegada millor. Ja ho sabeu, apunteu-vos a la propera!

Volem aprofitar per fer arribar un missatge a tota la gent que porta gossos a pasejar per Gallecs. Si us plau, feu servir els camins que hi ha al parc natural i disfruteu amb els vostres animals d'un lloc impressionant però no deixeu que els vostres gossos entrin als camps. No els permeteu que empaitin a la fauna salvatge del parc. Hi ha moltes aus, petits mamifers, reptils, amfibis que viuen a Gallecs i la presència de gossos lliures pels camps altera o impideix la seva reproducció, els fa abandonar els nius.

Gaudim i respectem Gallecs!