domingo, 11 de diciembre de 2011

GATETS

Les dues gatetes atigrades i la gateta negra d'aquest artícle ja han estat adoptades.

Es tracta d'un mascle negre i dos femelles atigrades que estan a una casa d'acollida esperant adopció. Uns simpatitzants de Vallès Natura van trobar una gata negra preciosa abandonada al carrer no s'ho van pensar i la van agafar d'acollida fins poder trobar una familia d'adopció. Quina va ser la nostra sorpresa quan vam veure que la negreta portava cadellada dins.

Tot ha estat esperar, cuidar-la, i tenir cinc petits gatets amb unes caretes per estar tot el dia mirant-los i jugant amb ells.


Dos dels petits ja estan reservats i aquest proper dimecres 7 de desembre formalitzarem els documents d'adopció. La mare, una espectacular gata negra, que ara es diu SUSI, es quedarà amb la Saray i en Francesc, la seva casa d'acollida temporal passarà a ser la seva familia que la cuidarà com una princesa.

Si els voleu conèixer no més cal que us poseu en contacte amb nosaltres i podreu veure aquestes cosetes petites i peludetes que et roben el cor si les agafes un moment.

Si voleu veure més gatets que tenim en adopció podeu clickar a sobre dels artícles:
Teniu per triar i remenar, més de 14 gatets en adopció. Si us plau, si vosaltres no voleu adoptar a cap però us agraden els animals us preguem que ens doneu un cop de ma per trobar adoptants pels nostres peluts. Només cal que feu difussió d'aquest artícle o que ho comenteu a les vostres amistats. Un pas molt petit pot obrir noves portes i ajudar a aquests gatets a trobar a la seva nova familia i deixar de costat les gàbies.

Gràcies Mollet!