miércoles, 9 de noviembre de 2011

A MOLLET SEGUEIX LA LLUITA


Ja ho vam dir fa temps i continuem treballant dia a dia malgrat que hi hagi persones que no s'ho vulguin creure. A Mollet la lluita pel reconeixement dels drets dels animals no s'atura.

Per la gent de Vallès Natura el nostre poble és únic i el Vallès és la nostra força. Aquest orgull ens fa ser exigents amb el que volem i aconseguir fer de la nostra població un referent en la lluita pels drets i el benestar dels animals, de tots, des d'els gats, gossos i resta d'animals que comparteixen la vida al nostre costat dins de casa, als animals salvatges que tenim a Gallecs i al Besòs, als animals de granja que explotem sense cap mirament per aconseguir uns guanys econòmics, o als animals que fem servir com divertiment quan anem al circ o anem a caçar i els matem per entretenir-nos i lluir el nostre hobby.

Hem vist com a Mollet hi ha una quantitat increible de gent que s'estima els animals. Molts més dels que us penseu, i si obrim el ventall i agafem les poblacions veines la xifra és espectacular. Persones que lluiten per millorar la vida dels animals, que actuen quan hi ha problemes, que es mouen quan cal fer-ho, que no dubten en fer el que el seu cor els mana.

Per aquesta lluita, per aquest dia a dia, tenim a un dels nostres encapçalant de llista del Partit Animalista PACMA a les properes eleccions del 20N.

Llegiu CONTRAPUNT: FEU CLICK

Ara toca donar un pas endavant i moure el nostre entorn, fer que ens escoltin, explicar el per què de la nostra lluita, aconseguir suport. Ara teniu a les vostres mans l'oportunitat de portar la veu dels animals de Mollet, i del Vallès en general, als estaments més alts d'aquest estat. Un dels nostres es pot ficar entre mig d'aquests polítics profesionals que tant diuen i tant poc fan i començar a lluitar per fer les coses d'una altra manera.

Tenim una oportunitat especial, tenim a les mans un gran somni, tenim a les mans la veu de tots els nostres animals. Ara què faràs? Et quedaràs a casa veient la TV o ens faràs costat a la lluita?

Ara és el moment de triar. Nosaltres triem defensar els nostres animals.