miércoles, 23 de noviembre de 2011

UNA AVIETA GATUNA

Uns amics de Vallès Natura l'han trobat perduda aquesta tarda creuant un carrer de Santa Perpètua de Mogoda amb el risc de ser agafada per un cotxe. Semblava molt desorientada i espantada. Una vegada amb nosaltres hem pogut comprovar que aquesta gateta creuada de siamesa era una avieta molt i molt gran, quasi sense visió i amb tots els problemes geriàtrics d'una gateta domiciliaria amb molts anys.

Què feiem amb aquesta iaia? Teniem un problema molt gran a les mans. Un gat perdut sempre porta feina per què hi ha que fer un esforç increible per intentar trobar als seus propietaris, per què hi ha una familia que esta patint, per què el pelut es troba desorientat i trist,.... però a més si la gateta és una iaia quasi cega i espantada la situació et trenca el cor i saps que cal fer-ho tot molt bé per tornar-la a casa.

Per sort les persones que l'han trobat (gràcies Miriam i gràcies a la seva parella!) no només l'han salvat de morir atropellada si no que també s'han mogut per la zona que l'han trobat donant veus als veins. En aquell moment ens ha arribat la sort i ha aparegut la seva familia.

En un moment els teniem a Mollet per recollir a la CHISPA, aquest és el seu nom. Una gateta nascuda al 1992, sí, sí, a les Olimpiades de Barcelona i que té ni més ni menys que 19 anys. La seva familia, també una parella gran, s'han alegrat molt de tornar a tenir-la després de l'ensurt d'haver-la perdut.

Una tarda ben aprofitada.