lunes, 21 de noviembre de 2011

BOXER EN ADOPCIÓ

ADOPTAT !

Una família de Sentmenat posa en adopció el seu gos per no poder atendre'l. Es tracta d'un boxer blanc de 6 mesos de nom SCOT.

El gosset porta les tres vacunes i la seva corresponent desparasitació interna. Porta un collaret anti-parasitari Scalibur i es dona en adopció amb tots els seus complements (collaret, corretja, menjadora, abeurador, raspall, ....).

El gos esta operat d'una fractura a la pota davantera dreta. De més petit es va trencar saltant d'una escala i va caure malament. Porta una placa i un cargol resultat de l'operació. Actualment es troba perfectament i no li afecta al creixement.

En el moment de l'adopció es donaran els papers del gos (cartilla de vacunació) i els papers veterinaris i la factura de l'operació.

Segons ens informen els seus propietaris es tracta d'un gos molt carinyós, acostumat a jugar amb nens, obedient i que quasi fa totes les seves necessitats al carrer. Només, a vegades, hi ha alguna fuita de pipi si no el treus durant més de 4 hores. Per ser un cadellet aguanta molt bé.

Es porta molt bé amb altres gossos i amb gats no ho sabem perque no ha tingut contacte amb cap.

És molt trànquil però de tant en tant cal jugar amb ell perque tregui tota la seva energia. Esta acostumat a dormir a una terrassa exterior a la seva caseta i no borda quan es queda sol. Tampoc ha fet cap destroça i no ha tocat cap sabata. Segons ens diuen és un gos molt tranquil que gaudeix de la companyia de la gent i és molt agrait.

Els seus actuals propietaris l'estimen molt i els agradaria tenir contacte amb la seva nova família d'adopció per poder estar informats de la seva evolució. Si voleu conèixer a l'Scot cal que us poseu en contacte amb nosaltres. Gràcies.