lunes, 7 de noviembre de 2011

PACMA Mollet del Vallès

Ara ens trobem al mig de la campanya electoral i com podeu veure als telenoticies tots son els millors i tenen la recepta màgica per fer desaparèixer els problemes. És el trist espectacle dels polítics al que ens tenen acostumats.

Com ja us vam dir a les passades eleccions municipals la gent de Vallès Natura portarem la lluita per la defensa dels drets dels animals on calgui i si hem de lluitar al seu terreny ho farem. No som polítics però també sabem jugar amb la nostra força de voluntaris.

Per aquestes eleccions del 20N tenim a un voluntari de Vallès Natura al capdavant de les llistes del PACMA per la provincia de Barcelona. En Toni Valle anirà de cap de llista de la nostra provincia.

Per la gent de Vallès Natura creiem que és molt important que un voluntari de la nostra població encapçali la llista del PACMA demostrant la lluita en defensa dels animals que s'esta fent a Mollet i a les poblacions del voltant.

Sabem que encara hi ha molta feina a fer i molt camí per davant però ara hi ha un moviment animalista creixent al Baix Vallès, un moviment que ja no s'aturarà.

Si t'agraden els animals i no creus en els actuals polítics, si us plau, no et quedis a casa i vota PACMA. Fes còrrer la veu, lluita pels drets dels animals i pel teu dret de decidir el que tu vols, no el que els polítics et diuen que has de tenir. El teu silenci és la seva victòria. Si us plau, mou-te, parla, crida i lluita per tots els animals que no ho poden fer. Tu ets la seva veu, no et quedis callat.

Els polítics no faran res per tu.... ni per ells.