viernes, 18 de noviembre de 2011

SI US PLAU, VOTA PACMA


Resten poques hores fins que obrin els col·legis electorals, molt poques hores i els mitjans de comunicació no ens han donat gairabé l'oportunitat d'arribar a la gran massa social de persones d'aquest pais. Ha estat la campanya electoral on menys hem pogut expressar les nostres opinions i on menys s'ha escoltat la veu dels animals.

Podriem estar enfadats però sabem que aquest silenci obligat des de la Junta Electoral Central amb una imposició dictatorial de minuts i espais segons cada partit polític és la resposta a la por que tenen els polítics professionals dels partits de sempre (PSOE-PSC, PP, CiU, PNV, ERC, ICV,...) a perdre els seus privilegis i els seus sous increibles.

Ara ja els hi fem por perque els treiem vots i dins de molt poc els hi treurem escons. La corrent animalista segueix creixent, primer gràcies a la sensibilització de la gent per la defensa dels drets dels animals i segon pel descontentament general envers els polítics profesionals de sempre.

Estem cansats de fer esforços, de justicies socials, de canvis, de republiques del si, de forces i carteres, dels mateixos missatges de sempre, de les mateixes cares, de les mateixes veus. Estem cansats d'ells.

Sabem que vivim de somnis i d'il·lusions, sabem que som petits encara que tinguem una anima molt gran. Sabem on som però ens agrada tancar els ulls i pensar que hi haurà un dia on arribarem. No sabem quan serà però us imagineu que sigui aquest diumenge 20 de novembre de 2011?

Si us plau, vota PACMA. Hi ha vegades que la força dels somnis és més gran que la imposició de la raó.

Gràcies.