martes, 15 de noviembre de 2011

PACMA SEGUEIX EN CAMPANYA

Encara que no ens veieu per TV o que la premsa no es faci ressó, la gent del Partit Animalista PACMA continuem treballant per defensar els drets dels animals.

En una campanya política on sembla que només hi ha tres o quatre partits hi ha molts voluntaris que ens estem deixant la veu i les hores per esgarrapar vots i poder portar la lluita dels animals al Congrés i al Senat.

El passat dissabte 12 vam posar taules informatives a diferents poblacions de la provincia de BCN per apropar-nos a la gent i donar difussió del programa del PACMA amb uns bons resultats. La taula situada a Plaça Catalunya de Barcelona des de les 11.00 fins les 22.00h va rebre gran quantitat de visites de simpatitzants i persones que volien informació.

També vam participar a un debat organitzat pel Col·lectiu Gay de Barcelona al Centre Cívic Teresa Pàmies del carrer Urgell de Barcelona amb la presència de representants d' ICV, UPyD, PSC, SI, ERC, CiU, PP, Pirates, CUP, i PACMA.

Un debat de més de quatre hores amb molt públic i molta participació amb preguntes on el representant animalista va defensar el nostre programa i va poder plantar cara als grans partits.


També ens estem movent per internet i podeu veure unes interessants entrevistes fetes per la gent de
www.puedoprometer.es on parlen amb el cap de llista del PACMA a Barcelona, el nostre company Toni Valle de Vallès Natura:

Introducció: FES CLICK
Entrevista: FES CLICK

Respecte a propers actes us podem informar que el proper dijous 17/11 de 20.00h a 22.00h organitzarem un concert/festa de final de campanya a la Rambla Llibertat de Girona amb l'actuació del grup de pop-rock Major Arcana. Esteu tots convidats a assistir i participar.

Ara tot el que estem fent no serveix de res si no comptem amb la vostra col·laboració per donar-li difussió i suport. Ara és el moment de lluitar pels nostres animals. No podem quedar-nos a casa i deixar que altres facin la feina.

Sabem que no som un dels grans però cada vot és una mica més de força que tenim per defensar els drets dels animals, cada vot és una eina més per lluitar contra un sistema polític que s'oblida dels animals i dels que els estimem.
No podeu baixar els braços i rendir-vos, això és el que volen el polítics profesionals que viuen com reis. Hem d'aconseguir quants més vots millor i continuar creixent.

Si us plau, nosaltres no ens rendim, no ho feu vosaltres. Si no ho fas per tu fes-ho pels teus animals, fes-ho per tots els animals que no poden dir la seva.
Gràcies!