jueves, 17 de noviembre de 2011

INCIDENTS A MOLLET

Ens arriben preocupants informacions sobre suposats intents de robatoris de gossos a Mollet. Propietaris de gossos s'han adreçat a nosaltres indicant que a la zona dels parcs que hi ha entre els carrers Puntaires, Brodadores, Nuadores i Ordidores, s'han donat casos de persones desconegudes que intentaven agafar gossos que estaven de passeig amb els seus propietaris.

Sabem que en moments de crisi econòmica el comerç il·legal d'animals per cria i per baralles de gossos s'incrementa considerablement.

Si us plau, si sortiu a donar un volt amb el vostre gos no us allunyeu d'ell en cap moment i davant de qualsevol fet estrany no dubteu en donar avís a la policia local, mossos o als voluntaris de la nostra protectora.

Els gossos de raça tenen el risc de robatori per fer-los criar, els gossos grans per fer baralles, però els petits també els fan servir com entrenament de gossos grans per futures baralles.

Cal vigilar als nostres peluts!

El segon cas l'estem patint al centre de Mollet. Un veí encara desconegut de la zona, sector d'accès controlat per pilones mòbils, aprofita les nits per passar a gran velocitat pels voltants de la colònia controlada de gats del carrer Portugal i ja ha atropellat i mort a tres dels gatets que hi ha a la colònia.

Volem demanar la vostra col·laboració per trobar a aquesta persona o al menys identificar el vehícle per presentar la corresponent denuncia davant de les autoritats.

Si us plau, si veieu qualsevol activitat agressiva contra els animals de la colònia controlada del carrer Portugal cal que doneu avís a la policia local, als mossos o a qualsevol voluntari de la nostra protectora.

Gràcies Mollet!