sábado, 19 de noviembre de 2011

ELS PETITS DE LA POLIN

Si us poseu les ulleres i amb una mica de paciència podreu veure a la foto els caps i les columnes dels 8 petits que porta la nostra POLIN. La veritat és que els nostres veterinaris ens han dit que hi ha 8 però nosaltres només veiem 7. Ja ens direu quants trobeu vosaltres.

Tot evoluciona favorablement i la mami cada vegada s'esta posant més rodona, fet que no és d'estranyar amb tota la manifestació de gossets que hi ha a la seva panxa.

Sabem que hi han molts voluntaris i simpatitzants de Vallès Natura, seguidors d'aquest blog, pendents d'aquesta peludeta. Només us volem dir als tiets que... molta tranquilitat! Ara el que cal es no posar-nos nerviosos. Uf! Com si això fos senzill!

Segons els veterinaris creuen que el part es produirà sobre el divendres 2 de desembre encara que no ho poden saber amb seguretat. Així que ens queden uns 14 dies per mossegar-nos les ungles i per pensar quin regalet li farem a la mami.

Tindreu informació puntual de la seva evolució sigui l'hora que sigui però també us hem de demanar, si us plau, ajuda per trobar futures cases d'adopció per tots aquests petits i per la mare.

Gràcies Mollet!