martes, 22 de noviembre de 2011

UN PRINCEP AL CARRER

Va aparèixer envoltat de misteri. No sabem d'on va sortir ni quí va tenir la sang freda d'abandonar un gat així, però de seguida es va fer notar a la colònia controlada de gats que tenim a un dels carrers del centre de Mollet del Vallès.

La seva forma de caminar, de mirar-te, la seva forma de rentar-se, de seure, de menjar,... no ens trobavem davant d'un gat normal. Hi havia quelcom d'especial en aquest pelut. Teniem davant un autèntic príncep, un autèntic azul ruso.

I precisament aquest tret diferencial, aquest comportament reial ha estat la seva creu al carrer. Tothom el volia agafar, tocar, jugar amb ell, això les persones que els hi agraden els animals. Els salvatges de sempre li llençaven llaunes, posaven els seus gossos contra ell,.... No és senzilla la vida d'un princep al carrer, la seva sang blava no el defensava dels riscos que un gat de carrer viu a cada moment.

Estudiant la situació i veient que el seu caracter massa dolç el feia estar en perill constantment hem decidit treure'l del carrer i portar-lo a una casa d'acollida mentre trobem una familia d'adopció.

Es tracta d'un gat azul ruso mascle, esterilitzat, d'uns 2 o 3 anys, amb un caràcter impressionant, amb molt bona salut i ha passat el test inmuno-leucemia amb un negatiu que ens ha fet descansar els nervis que teniem al fer-li la prova.

Si algú el vol adoptar i tenir un autèntic príncep a casa seva només cal que es posi en contacte amb nosaltres.

Vinga Mollet! Segur que podem trobar-li una bona familia al nostre príncep.