lunes, 28 de noviembre de 2011

FELICITATS POLIN!



Hola tiets de la xarxa!

Us hem de comunicar que la POLIN ha donat a llum sense cap problema i com una campiona a 7 cadellets impressionants. Quatre mascles i tres femelles. Ara li direm POLIN i els 7 magnífics, com els de la película western del 1960 dirigida per John Sturges.

Ha començat a tenir les primeres contraccions a les 14.30h i a les 19.30h ha sortit el darrer petit. Si, si, cinc horetes que han deixat a la nostra mami esgotada però molt orgullosa dels seus petits. Només cal mirar-la als ulls i veure com li fan espurnes .

Per nosaltres ha estat un dia molt especial. Quan vam trobar abandonada a la Polin i vam veure que estava embarassada sabiem que teniem una responsabilitat molt gran a les mans. Cuidar-la perque tingués els petits bé i ara lluitar per aconseguir families d'adopció per a tots ells. El primer repte ho hem aconseguit i la mami i els set petits descansen tranquilament.

Pel segon ens posarem a treballar inmediatament i segur que ens sortirem. Son set preciositats petites que t'enamoren només les veus, i una mami a la que caldrà trobar-li una llar espectacular perque es tracta d'una gossa molt i molt especial.

A tota la gent que s'ha preocupat per la Polin i els seus cadells us volem fer arribar el nostre agraiment i la nostra felicitació perque, potser de lluny, potser d'uns gossets, però sou el més semblant que tindràn aquests gossets d'uns tiets o d'uns padrins.

Ara per molt maca que sigui aquesta història i malgrat que farem que tingui un final feliç, si us plau, esterilitzeu als vostres animals i mai, mai els abandoneu. Els voluntaris de les protectores d'animals no arriben a totes les Polines que hi ha abandonades pel carrer. Si més no, ajudeu-nos a que el problema no es faci més gran.

Gràcies!